Czech Deco Team

Zkusme Váš projekt navrhnout společně...
Menu
21/7/2017

Interiér společnosti TURCK, s.r.o.

Zadáním společnosti Turck, s.r.o. bylo vyřešit prostory kanceláří, tak aby byly opticky oddělené, zůstala zachována firemní identita a přitom byl celý interiér vyřešen i po designové stránce.

Vzhled vstupního prostoru a recepce působí reprezentativně a přitom velmi příjemně pro své klienty. Spoustu práce zabrala také grafika. Skla jsou polepena logem společnosti a zdi interiéru pokrývají velkoplošné tapety (350Kč/m2), na kterých jsou znázorněny produkty společnosti.

Recepce a vstupní prostory – stůl s logem a atypický tvar recepce:  vyrobeno z masivní dřevovláknité desky, lamino a polep, logo ve tvaru písmene T na recepci z mléčného skla, podsvětleno – led diody pásek. Kancelářské stoly v zasedací místnosti a kuchyňka na míru

Realizace grafických prací, polepu v prostorách - 3D logo v recepci o rozměru 5,7x0,55m je vyřezáno z polystyrenu a opatřeno černým matným nástřikem. Velkoplošné tapety jsou vytištěny z fotografií společnosti Turck (produkty, výroba) na wallwrap samolepicí fólii, určenou pro polep zdí v interiéru. Tiskne se ekologickou latexovou technologií a samotný tisk chrání matná laminace, tapety lze tedy v případě potřeby i omýt. Stejnou fólií je polepen také nábytek na recepci. Tapety jsou nalepeny v ploše 70 m2.

Polepy skleněných příček - v interiéru jsou vyrobeny ze speciální fólie s imitací pískování. Z této fólie se na plotteru vyřeže požadovaný design na každé jedno sklo, aby grafický motiv po celé chodbě navazoval. Grafika se vyseparuje a lepí na sklo pomocí přenosové fólie. Pískované polepy jsou nalepeny v celkové ploše 75 m2.

Doba zpracování návrhu trvala přibližně 40 dnů a její realizace také asi 40 dnů. V celé budově byl udržen jednotný moderní design.
 

Autor projektu: Gebas atelier architecs, Navrženo: Ing. arch. Miroslav Gebas

Návrh: srpen, 2014, realizace 2016

Návrh interiérového řešení a grafiky orientačního systému v kancelářích společnosti: vstupní prostor s recepcí, kancelář ředitele a managementu, spojovací chodba, toalety, kuchyňka, zasedací místnost

Podlahová/užitná plocha: 300 m2

 

Czech Deco Team