STYLTEX design, spol s r.o.

STYLTEX design, spol s r.o.

Stínění a dekorace oken s 25 lety zkušeností

O nás

Pokud řešíte zastínění vašich oken ať už roletami, žaluziemi, nebo záclonami a závěsy, STYLTEX je pro Vás správná volba. Jsme rodinná firma s více než 25 lety rozvoje a zkušeností. Máme vlastní montéry, šicí dílny a designérky, které se s Vámi rády sejdou buď v našem pražském studiu na Dukelských Hrdinů 22, nebo přímo u Vás doma.  Bezplatné služby: Nezávazná konzultace po telefonu - zavoláme si a uvidíme Nezávazná konzultace na studiu - rádi Vám ukážeme šíři našeho sortimentu NOVINKA - On-line video-konzultace s designérkou na studiu  Zpoplatněné služby: Zaměření a konzultace v místě realizace - přivezeme vzorky až k Vám Šití a výroba na míru - naše výrobky exportujeme i mimo ČR Montáž a instalace dekorací - náš realizační tým má bohaté zkušenosti Tvorba nabídky: Napište nám, nebo zavolejte a neuděláte chybu

Co umíme

Textury látek pro 3D návrhy

Architektům poskytujeme veškerý servis včetně unikátních textur našich dekoračních látek a tapet pro 3D vizualizace, které vytváří naše marketingové oddělení. Jsme tak jedinou společností na českém trhu, která textury úspěšně začlenila do své standardní nabídky.

Venkovní stínění

Venkovní žaluzie, nebo rolety jsou základem pro každou novostavbu. Naši montéři jsou schopni s Vámi vybrat nejlepší technologii, která se hodí právě pro Váš dům. odborná montáž je samozřejmostí.

Služby našich montérů

Naši montéři vše zaměří, upraví, ohnou dle potřebných tvarů a odborně namontují. Od jednoduchých kolejniček, přes rolety a žaluzie až po elektrické pohony napojené na chytrá řešení. Za 25 let jsme již realizovali vše, co v našem oboru lze nabídnout.

Služby našich designérek

Naše designérky realizují zastínění v desítkách interiérů měsíčně a rády pomohou i Vám. Za 25 let jsme realizovali zastínění oken v řádově mnoha tisíc interiérech budov. Naše designérky již pracovaly nejen v rámci Evropy, ale dokonce i na Zanzibaru.

Služby šicí dílny

Ve vlastních šicích dílnách šijeme stínění oken jako záclony, závěsy, polštářky, přehozy a římské rolety nejen pro český, ale i zahraniční trhy. Naše výroba tak pravidelně zásobuje jak rakouský, tak i německý a švýcarský trh.

On-line VIDEO - schůzka s designerkou

Domluvte si unikátní on-line video schůzku s designerkou, která spolu s Vámi bude procházet naše studio, jako kdybyste přijeli osobně. Domluvte si čas, který Vám bude vyhovovat. Stačí Vám telefon s kamerou a šálek dobré kávy!

Realizované projekty
ve spolupráci se STYLTEX design, spol s r.o.

Kontakt

Bronislava Novotná

Designérka společnosti STYLTEX

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

STYLTEX design, spol s r.o.

Dukelských hrdinů 22, Praha 7


www.styltex.cz

Telefon: Zobrazit telefon

Email: Zobrazit email