Mgr. Gabriela Benková
   
Mgr. Gabriela Benková

Mgr. Gabriela Benková

S úctou k prostoru a z lásky k designu pomáhám klientům spoluvytvářet interiér, který bude v naprostém souladu s jejich vnitřním nastavením, životními hodnotami a potřebami.

O nás

Pokud se chystáte na rekonstrukci či nové zařízení bytu, domu nebo prostoru kde pracujete, ​potřebujete navrhnout, poradit či konzultovat zařizování interiéru, ​​​tak neváhejte a volejte nebo pište. Jsem tady pro vás a těším se, že přinesu svěží vánek do vašeho interiéru.

Věřím, že každý prostor má své řešení a i složitá dispozice skýtá originální možnosti a má své kouzlo. Mám ráda interiéry, ve kterých nehledám dokonalost ale osobitost. Pěkný interiér není otázka peněz, ale vkusu. Nejdůležitější je nápad, smysluplná dispozice, správná kombinace barev, tvarů a materiálů. Vím, co dělám a vím, jak to dělám, proto svoji práci umím dotáhnout k naprosté klientově spokojenosti. Vědomě naslouchám a komunikuji, abych nalezla rovnováhu mezi možnostmi, které prostor nabízí, představami a potřebami klienta a mými nápady a návrhy. 

Realizované projekty

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

Mgr. Gabriela Benková

Telefon: Zobrazit telefon

Email: Zobrazit email