Pavel Nový

Big Smokers

O projektu

Velkorysá plocha restaurace se dělí na čtyři části, které udávají i jasnou dramaturgii: Jsou jimi denní, vstupní, část s okny do ulice, kde si můžeme prohlédnout nabídku lákavého menu, objednat si a u výdeje si převzít svoji porci na tácu. Samostatnou částí je otevřená kuchyně s barem, zázemím a skladem dřeva. Samotné srdce celé restaurace předstauje smoker, neboli velká černá kovová skříň určená k udění masa a zeleniny, umístěný v otevřené kuchyni. Za ní se v dalším plánu otevírá další prostor k sezení pod světelnou girlandou. V nejvzdálenější části restaurace se nachází intimní červený salonek, poskytující soukromí pro usazení skupin.
Celý proces výroby mohou návštěvníci restaurace sledovat díky otevřené kuchyni. Provoz se blíží jídelně, s tácem je tedy možno celou kuchyni obejít a prohlédnout si, co se děje za pultem.

The generous area of ​​the restaurant is divided into four parts, which also indicate a clear dramaturgy: They are the entrance part with windows to the street, where you can see the menu, order and take away your meal on a tray. A separate part is an open kitchen with bar, facilities and wood storage. The very heart of the whole restaurant is a smoker, or a large black metal cabinet designed for smoking meat and vegetables, located in an open kitchen. Behind it in the next area another space opens up to where you can sit under a light garland. In the farthest part of the restaurant there is an intimate red lounge, providing privacy for groups.
Visitors to the restaurant can watch the entire production process thanks to the open kitchen. The operation approaches the dining room, so that you can walk with your tray around the entire kitchen and see what is happening behind the counter.

Autoři projektu

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

Pavel Nový

Telefon: Zobrazit telefon

Email: Zobrazit email