Ing. arch. Jana Stachová

v hlavní roli barvy

O projektu

K zakázce jsme se dostali relativně včas, takže zde byl prostor pro úpravu dispozice a další stavební úpravy. Podél vstupní chodby je navrženo technické zázemí s šatnou, s průchodem do garáže. Dále samostatná toaleta. Stěna, která toto zázemí odděluje od chodby je řešena nábytkově, jedná se o kombinaci pevných panelů a skrytých dveří. Chodba je přerušena nástupem na schodiště do patra, přičemž celé schodiště i jeho nástup jsou řešeny v odlišném materiálu, než podlaha v přízemí.



Hlavnímu obytnému prostoru dominuje kuchyňský pracovní ostrůvek atypického tvaru, který je doplněn kuchyňskou sestavou s pracovní plochou podél celé jedné stěny místnosti. Celý prostor se otevírá směrem ven do zahrady.



V patře došlo k výraznější dispoziční úpravě tak, aby zde oproti původním plánům vznikly dvě koupelny, jedna pro dětský pokoj a pracovnu/pokoj hosta, druhá jako součást „rodičovského křídla“ - ložnice se šatnou. Mezi ložnicí a koupelnou rodičů byl vytvořen průzor z mléčného skla pro navození intimní atmosféry.


Autoři projektu

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

CZECH DECO TEAM, spolek / Za Mototechnou 615/37, 155 00 Praha 5
Korespondenční adresa: Karel Smejkal, Ph. D., Intl Assos AIA, Thákurova 7 (ČVUT), 166 29 Praha 6
IČ: 01238779, Spisová značka: L 25042 vedená u Městského soudu v Praze

Telefon: +420 778 488 084

Email: kancelar@czechdecoteam.cz

Telefon: +420 778 488 084

Email: kancelar@czechdecoteam.cz